Tro

Ibland måste man ha något att tro på, någon som man vet finns och som man kan be till. Det måste ju finnas något som att man tror på spöken eller Gud eller någon där uppe som man har vid sin sida, som man kan be om hjälp om man mår dåligt. Det finns så himla mycket vi människor kan göra som vi inte vet. Visste ni att vi människor använder bara 10-20% av våran hjärna. Tänk så mycket som vi skulle kunna göra med resten av procenten!

- just nu sitter jag på bussen på väg till Halmstad sedan tåg till Varberg. Känner inte så jätte stor lust att åka till Capio. Men men :) ni alla där andra får ha en fin fin dag!

 


Fredag

Hej!
Idag har jag varit inne i stan och klippt mig, blev faktiskt rätt nöjd. I kväll hjälper jag till att duka fint till en fest. Tycker det är skit kul^^ ni får ha en härlig fredagskväll för det ska jag ha! 💗

 


Bag

Hej och god förmiddag ;)
Jag steg upp ganska tidigt idag för följa med min pappa och kolla på datorn där och göra mitt gymnasier val för våran data har gott sönder hemma och IPhone går inte skriva ut papper med. Men det visade sig i alla fall att jag ej behövde göra om valet. Så nu känner jag mig lugn. Just nu sitter jag och kollar lite på internet och jag blir så himla sugen på att köpa någon av dom här söta och cola väskorna. Panda bag and Fox bag.

 


En söt liten kopp

Har tagit mig en liten fika och dricker te i min nya fina kopp som jag fick av min storebror och hans flickvän i julklapp. Jag bara älskar den koppen. Just nu sitter jag och kollar på en film med Hampus min lillebror. :)

 


Fel

Ikväll tänkte jag kolla på Red Riding Hood som jag lånade. Då märkte jag på baksidan att det stod fel eller jag tycker det var konstigt i alla fall! (Skrivet den 23 januari)

 


Kärlekspost

Idag har jag scrappat ett Allahjärtansdag kort.
Så här blev resultatet
.

 


Vitt Överallt❕

Idag var jag ute på en promenad i det vita snö vädret. Snön kommer sent i vinter men man ska vara glad att den är här nu!

 


Smile

God morgon! 👼
Detta är lilla jag idag känner mig ganska pigg idag faktiskt. Har på mig ett par slappa hängelbyxor och en t-shirt. Nu är alla säkert i skolan och här sitter jag i min säng och dricker en varm kopp te. Mina jämnåriga gå i tvåan på gymnasiet och jag har inte ens börjat ettan ännu :(. Nej ta det lugnt nu Mary inte stressa du har gjort det tillräckligt!

Det blev tydligen att jag stannade hemma en vecka till innan jag åker tillbaka till Varberg, härligt! Ute är det snö, tror jag ska åka slalom någon dag och ringa min fina vän Sofia.

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0